Lär känna Peter Sikell Lundin – Bitr. projektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag har varit på Ytterman Projekt sedan slutet av april 2021. Innan jag kom till Ytterman Projekt så har jag bl.a. arbetat på Skanska i olika befattningar.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Förutom den positiva bilden jag fick av företaget Ytterman Projekt så var det längtan efter att få komma tillbaka till projekt.  Möjligheten att få arbeta i en projektledanderoll med alla variationer och utmaningar som hör till rollen var även något som lockade och kändes utmanade med Ytterman.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Mina förväntningar på Ytterman Projekt är att även i framtiden erbjudas personlig utveckling och utmaningen i rollen som projektledare, men även i andra uppgifter inom företaget. Jag hoppas att vi fortsatt får möjligheten att vara en del av flera nya spännande och utmanande projekt tillsammans med våra nuvarande kunder, nya kunder och entreprenörer. Jag ser också möjligheter att vi kan bredda oss inom nya typer av projekt som vi tidigare inte arbetat med. Slutligen önskar jag att vi fortsätter att bidra till den digitaliseringsresa som byggbranschen just nu genomgår, och som är synnerligen angelägen för branschen. Där vi kan bidra med våra beprövade arbetssätt och gedigna erfarenhet kombinerat med nytänkande och viljan att utvecklas. Detta med målsättning att leverera en slutprodukt av högsta kvalité till bästa möjliga pris och tid.

Vad gör du helst på fritiden?

Stora delar av min fritid tillbringar jag naturligtvis med min familj. Vi uppskattar att resa eller göra utflykt till något vackert naturreservat.  På min fritid gillar jag även att t.ex. cykla mountainbike, träning i olika former eller spelar golf.

Beskriv en fun-fact om dig:

Jag har upptäckt att jag har en, för mig, oväntad talang för att hantera palettbladssticklingar och odla avokadoplantor.