Lär känna Marcus Källbrink – projektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag kom i kontakt med Ytterman Projekt redan under hösten 2015. Då som student på Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH. Sedan dess har jag nu hunnit få äran att jobba upprepat med ett flertal trevliga fastighetsägare.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Ytterman Projekt jobbade med roliga projekt och med en väldigt familjär attityd i projekt. Det gjorde att man snabbt kände sig välkomnad och som en del av ett ännu större community ute i projekten, vilket var något jag kunde stå för.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Personligen hoppas jag på att få fortsätta utvecklas som projektledare med de fastighetsägare jag jobbar nära med idag och fortsätta bidra till deras utveckling. Jag kommer pusha för att jobba mer digitalt och med hjälp av kollegor kunna utmana vissa gamla sanningar som lever sig kvar. Vi ska vara hungriga på att testa nytt och samtidigt förstå hela affären för våra fastighetsägare.

Vad gör du helst på fritiden?

Just nu spenderas en hel del tid på att träna för skidsäsongen, men också på att förstå mig på grunderna vi lär oss i den vinkursen som jag nu går varje vecka.

Kan du berätta en fun-fact om dig?

Gått runt Kebnekaise tre gånger men aldrig varit på toppen.