Lär känna Ingela Kempe, biträdande projektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan du kom till oss?

Jag började på Ytterman Projekt i november 2019. Då hade jag precis avslutat mina studier på Nackademin där jag läste en byggingenjörsutbildning med inriktning hållbart byggande. Innan dess jobbade jag 12 år i el- och framför allt belysningsbranschen. Under de åren sysselsatte jag mig med belysningsprojektering och senare med försäljning av belysningslösningar både interiört och exteriört mot kunder i föreskrivande led.

Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Mina första möten med Ytterman skvallrade om ett härligt engagerat gäng och jag gillade den familjära känslan och öppenheten. Nu kan jag bekräfta att den uppfattning jag fick tidigt i kontakten med Ytterman stämmer. Det är prestigelöst och trivsamt att komma in till kontoret där vi alla bidrar till att hjälpa varandra när det behövs. Jag uppskattar också att Ytterman ger mig och mina kollegor stora möjligheter att utvecklas både som projektledare och som person.

Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Jag hoppas på och ser fram emot många nya kontakter under kommande möten och samarbeten med gamla och nya beställare. Samgåendet med Sustend och en större organisation är välkommet och ska bli spännande. Nya kollegor innebär mer kompetens och att vi får en bredare portfölj att kunna erbjuda till våra kunder.

Vad gör du helst på fritiden?

Det är så mycket jag helst vill hinna med på min fritid. Ofta styr barnens aktiviteter, som även jag uppskattar att vara med på. Där emellan vill jag gärna sätta mig själv i rörelse, då kan det bli t.ex. löpning, tennis eller volleyboll. Är det golfsäsong så petar jag gärna in det också. Men, en stilla stund för mig själv i en skön stol med en god kopp kaffe, är inte heller att förringa.