Vi behöver blir fler! Nu söker vi en erfaren byggprojektledare.

Vi söker nu dig som erfaren projektledare. Som projektledare ansvarar du för de större projekten hos oss, vilka innefattar projektets planering, genomförande och överlämnande. Du har ansvar för att tillsätta en projektorganisation, planering och arbetsledning, budget och kostnadsuppföljning, tid och kvalitet samt arbetsmiljö. Din uppgift är att för kunden se till att hela byggprocessen löper smidigt. Vi får byggprojekt att fungera.

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av projektledarrollen vilket inkluderar erfarenhet av projektering, planering, inköp och produktion. Du innehar relevant byggteknisk utbildning, med fördel har du en akademisk examen. Du är bekant med byggprocessens alla skeden och med de intressen som olika aktörer företräder i sin roll i ett byggprojekt.

Ytterligare ett par krav har vi: B-körkort och att du är trygg med svenska och engelska i tal och skrift då det behövs i kommunikation med kunder. Utöver det så är det viktigt att du har ett stort driv och framåtlut i det du tar dig an, så väl projekten som utveckling av interna processer. Vi tror på att vi tillsammans är starkast och är måna om en kultur där vi lär av varandra – en värdering som vi ser är viktig att du delar med oss.

Vill du veta mer om tjänsten, eller skicka in din ansökan?

Läs jobbannonsen i sin helhet här!

Hoppas att vi hörs!