Lär känna Johan Augustsson, projektledare

Hur länge har du jobbat på Ytterman och vad har du gjort innan?du kom till oss?

Jag har arbetat med byggprojektledning på Ytterman Projekt i över 8 år. Innan jag började på Ytterman så har jag arbetat som projektledare på AMF Fastigheter, Ebab i Stockholm, Väsbyhem och Eskilstuna Kommunfastigheter.

 Vad fick dig att vilja bli en del av Ytterman?

Det var faktiskt min kollega, och mentor, på AMF Fastigheter som blev delägare på Ytterman Projekt och lockade över mig till Ytterman. Jag såg en fantastisk möjlighet till att få vara med och bygga upp verksamheten från grunden, en utmaning som kändes väldigt rolig och spännande. Eftersom Ytterman dessutom har en härlig kultur som fokuserar mycket på medarbetarnas väl och ve, så innebar det dessutom möjligheter att påverka min egen situation i högre grad.

 Vad har du för förväntningar på framtiden med Ytterman?

Jag förväntar mig att Ytterman fortsätter att bygga relationer med stabila aktörer i Stockholmsregionen. Och det är en förväntning jag vet kommer att uppfyllas. Jag hoppas också att vi fortsätter att vara ett familjärt bolag som tar hand om såväl sina anställda som sina beställare, oavsett hur mycket vi växer.

Vad gör du helst på fritiden?

Ett av mina stora fritidsintressen är fiske. Den största passionen är flugfisket. Under vinterhalvåret drömmer jag om sommarens fjällfiskeresa i norra Sverige.

Ge oss en fun-fact om dig!

Jag spelade mycket hockey som ung. För 14 år sedan återupptog jag detta intresse. I höst påbörjar jag min 15:e säsong i kompislaget Cosy Boys som spelar hockeybockey i flera serier i Stockholmsområdet. Intresset har även gått i arv till min son och numera tränar jag Sollentuna Hockeys ungdomar födda 2011.