Tack för i år!

Från en vinter med idel Teams-möten kunde vi under våren och sommaren stegvis lämna köksbordet till ett något mer normalt sätt att jobba, med en del fysiska möten och arbete på kontoret i större utsträckning.

Det kändes fantastiskt att kunna hålla både sommaravslutning och kräftskiva tillsammans med alla fantastiska medarbetare! Äntligen på väg åt rätt håll trodde vi.

Men vi är ju alltjämt i en annorlunda verklighet och har fortfarande att se fram emot tillställningar med en större grupp vänner. Vi hade planer på ett invigningsmingel i våra nya lokaler, men fick ställa in i sista stund. Fast skam den som ger sig, vi hoppas kunna bjuda in till ett annat tillfälle när vårsolen börjar göra sig påmind!

Under året har det varit full fart i våra projekt och det känns roligt att kunna summera till 49 nya uppdrag under året, varav de flesta från återkommande kunder. Vi jobbar ständigt med att fördjupa relationen och samarbetet med våra kunder och att få förnyat förtroende med nya uppdrag är det bästa betyget vi kan få!

Under pandemin är vi många som har kunnat konstatera att digitala verktyg är användbara, även om det krävs en liten insats att ändra sitt arbetssätt. Och att även om det från början inte var helt klart hur de olika verktygen kunde användas, så klarnar det längs vägen.

På liknande sätt innebär det att vi i vissa situationer behöver ändra vårt sätt att tänka när vi arbetar med ett modellbaserat arbetssätt i projekt. Och även om alla rutiner inte är helt definierade från början så klarnar det längs vägen tack vare en gemensam insats från alla engagerade projektdeltagare.

Det är så vi kommer framåt i projekten, genom lagarbete, med en levande dialog och genom att utnyttja den kompetens som finns hos alla inblandade. För oss är det en väsentlig del av vår verksamhet att hålla en rak och tydlig kommunikation med alla inblandade, oavsett roll i projektet. Det skapar en bra förutsättning för att hantera olika situationer som uppstår och vi kan tillsammans nå projektmålen.

Vi på Ytterman vill tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ett bra år och vi önskar er alla en God jul och Gott nytt år!

P.S.

Om ni vill komma förbi på en fika är ni hjärtligt välkomna till vår nya adress, Fleminggatan 18