Dags att bygga semester.

Analys- och planeringsfas

En bra semester börjar med att reda ut vad man vill göra, vilka intressenter som finns och hur kravställningen ser ut? Kanske finns det ett badkrav från barnens sida eller ett besökskrav från morföräldrarna. Genom att planera aktiviteterna och tiden ordentligt utifrån en godkänd budget lägger du grunden för en lyckad sommar med nöjda beställare.

Etableringsfas

När det finns en plan för vem som ska göra vad är det dags att skrida till verket. Hyrbilen ska bokas, hundvakten ska kontrakteras och familjen ska vara välinformerade om upplägget. Vi är redo att påbörja projektet.

Genomförandefas

Allt på plats och klart för avgång. Tack vare en god planeringsgrund kan inte ens ett dåligt väder stoppa detta från att bli en lyckad semester. Det finns en plan för allt.

Överlämning & Avslutningsfas

Semestern närmar sig slutet och vi stämmer av att alla parter fått sina förväntningar uppfyllda. Är barn och partner nöjda med resultatet eller fanns det något som hade kunnat gå att göra bättre? Med svar på dessa frågor och fylld av lärdomar går vi vidare mot hösten, redo inför nästa semester.

Ha nu en trevlig sommar!

 

Hälsingar
Patrik Ytterman