Hösten ser ljus ut

Marknaden är upp och ner.

Upp och ner, men inte uppochnervänd. Däremot kan vi se att bostadsmarknaden viker kraftigt medan efterfrågan på kommersiella fastigheter fortfarande är stark. Hur utvecklingen kommer att se ut framöver beror i huvudsak på politiska beslut och där svävar vi fortfarande i okunnighet om vad en framtida regering kan åstadkomma. Först och främst är vi naturligtvis nyfikna på hur de framtida besluten kommer att påverka vår egen bransch.
Den fantastiska sommaren förde även med sig en baksida. Några områden i vårt land drabbades extra mycket av det varma vädret och avsaknaden av regn. Miljökonsekvenserna dominerade nyhetsflödet under sommarmånaderna och kräver nu både eftertanke och åtgärder för att vi ska kunna rida ut framtida obehagliga överraskningar. Inom Ytterman arbetar vi oförtrutet vidare med vårt engagemang för hållbart byggande. Ett långsiktigt ansvarstagande som genomsyrar alla våra projekt.

En stark tro på framtiden.

Det finns naturligtvis flera anledningar till våra framgångar. Till största delen beror det på att vi har mycket kunniga och kompetenta medarbetare. Alla med en stark tro på att ärlighet, öppenhet och engagemang kommer att skapa det bästa arbetsklimatet och samtidigt ger långsiktiga och goda relationer. Det har framför allt visat sig i ett fortsatt förtroende från våra befintliga kunder. Under året har vi hittills fått nya uppdrag från bland annat Vasakronan, Castellum och Fabege. Dessutom har vi inlett samarbeten med flera nya kunder. Vårt nyöppnade kontor i Uppsala har fått utökade uppdrag och vi har även anställt ytterligare en medarbetare. I höstens arbete ingår även rekrytering för att etablera ett kontor i Malmöregionen.

Som du märker händer det en hel del hos oss. Har du egna projekt på gång är du alltid välkommen att kontakta mig.

Vi ses!

Patrik Ytterman