Tre fina nyförvärv

Marcus Källbrink har nyligen utexaminerats från KTH som civilingenjör Samhällsbyggnad. Den sista tiden studerade han i Nederländerna med inriktning Construction Management. Med Marcus, som ny projektledare i besättningen, försäkrar vi oss om en bra balans mellan unga medarbetare med nya spännande idéer och äldre med en stor portion erfarenhet.

Anna Ösund är också ett nytillskott bland våra projektledare. Hon har en spännande bakgrund med erfarenhet från uppdrag för Världsbanken genom vägverket i Birmingham. Dessutom har hon varit projektledare på NCC Boende och lett många olika typer av projekt, både när det gäller bostäder och kommersiella fastigheter. Senaste året har hon även arbetat som hållbarhetsansvarig.

Björn Söderhäll är ny projektledare och har tidigare bland annat varit verksam på JMW Bygg AB och Atrium Ljungberg. Han har en bred erfarenhet från tidigare arbeten som utsättare, arbetsledare, inköpare, kalkylator och egen företagare. Med andra ord har han värdefulla erfarenheter som tillför ytterligare kompetens till Ytterman.